注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

深谷幽兰 (蓉)飘香四季

博内照片皆本人原创请勿盗用

 
 
 

日志

 
 
关于我

1.半解文人。 2.敢作敢为,光明磊落。 3.只发表自己有亲身体会或信得过的博文,不求点击率。4.我宣扬的,必为我已实践的或努力实践的,不口是心非。

网易考拉推荐

巴巴吉 20150127 你准备好了吗?  

2015-01-28 20:18:30|  分类: 觉醒与扬升 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 

     
   
 

原文:http://lichtweltverlag.blogspot.co.at/2015/01/are-you-ready-babaji.html

通灵:Jahn J Kassl

翻译:Nick Chan

 

Are you ready to win the last of all victories, the victory that your divine nature wins over your lower human nature?

 

你是否准备好来赢取最后的胜利,你神圣的本质战胜你较低人类本质的胜利?

 

Then come, follow me into the Light, and let yourself fall into the void in order to be able to inherit all.

 

那么来吧,跟着我进入光,让自己落入虚无以便继承一切

 

We stand at the gates of Light. We expect you without clothing in order to convey to you the garment of Light, the light-gown of eternal life with all the attributes of your divine origin.

 

我们站在光的门口。我们期待着你没有装饰地到来以便给予光之礼服以及永恒生命的光之长袍,伴随着你所有神圣源头的属性

 

Perfect yourself, answer for yourself the question of all questions: Am I ready?

 

完美自己,回答自己最重要的问题:我准备好了吗?

 
 
     

 

  评论这张
 
阅读(36)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017